Kövessetek minket instagramon is!

m

#robirtok

Instagram did not return a 200.

Instagram

Follow me!

Állati jó Mikulás

Untitled-2

Kedves Szülők!

Nemsokára jön a Mikulás ezzel együtt pedig a fejtörés, hogy melyik Mikulás programra vidd el gyermeked. Nekünk van egy jó ötletünk!

December 3-án, 4-én és 10-én vagy 11-én  délután a RoBirtokon valóban úgy érezhetitek magatokat, mintha egy mesébe csöppentetek volna. Nálunk a Mikulás igazi szarvassal sétál föl a birtokra és akár meg is simogathatják őt a gyerekek. Minden gyermeknek habos kakaóval, gyerekpunccsal, muffinnal kedveskedünk, illetve kemencénkben hurka, kolbász sül,  és  házi túrógombócot is főzünk. Érdemes lesz részt venni a játékban is, ahol a családoknak 6 küldetést kell teljesíteniük.

A nap fénypontja amikor a Mikulás minden gyermek részére egyénileg átadja a jó gyerekeknek szóló oklevelet, ami mellé természetesen igényes csomag is jár.

 

A Mikulásváró csomag tartalma:

  • Izgalmas családi játék 6 állomással, végén  kis ajándékkal ( 14:00-18:00 )
  • Állatsimogatók bejárása ( 14:00-17:00)
  • Személyes találkozás a Mikulással és a manókkal- A Mikulás kb 14:30-kor érkezik
  • Névre szóló oklevél
  • Igényes Mikulás csomag
  • Kakaó vagy gyerekpuncs RoBirtokos pohárban és muffin

Siessetek a jelentkezéssel, mert a Mikulás kapacitása véges!

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, kattints az IDŐPONTFOGLALÁS gombra!

A program időpontja: 2022. december 3., 4., 10.,11. 14:00-18:00

A program ára: 17.900 Ft/gyermek Minden további gyermek: 16.900Ft . Minden gyermek mellé egy kísérő belépése ingyenes, minden további felnőtt:  3000 Ft.

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk, a részvételi díj befizetése után véglegesítjük foglalásod. Ha nem érkezik be a díj a megadott határidőig számlánkra, foglalásod automatikusan törlődik.

Falusi vendégasztalunk kínálata- helyszínen rendelhető, fizetendő: Házi hurka hagymás burgonyával: 3500 Ft  Túrógombóc: 1500 Ft