Kövessetek minket instagramon is!

m

#robirtok

Instagram has returned invalid data.

Instagram

Follow me!

d

Robirtok

Az elmúlt napokban talán Ti is láttátok állatgondozóinkról készült képeinket, amit pár érdekes információval tarkítottunk. Ebben a blogban egy helyre összegyűjtjük nektek, ha lemaradtatok volna róla. A birtokunkon rengeteg ember dolgozik azért, hogy ha jöttök, jól érezzétek magatokat. Ebben a posztban először azokat mutatnánk be nektek, akikkel az állatos programokon tudtok részt venni.

Zérczi Dóra

Dóri 2021. február elseje óta erősíti csapatunkat. Talán nem tudtátok róla, de Dóri nem csak a birtokon gondoz állatokat, hiszen rajong az egzotikus állatokért. Otthonában helyet kap két királypiton, madárpók és vadászgörény, valamint papagáj is. Szabadidejében nagyon szeret kirándulni, természetben járni.

Bár mindegyik állatot nagyon szereti a birtokon, ha választania kellene egy kedvencet, fríz lovunk Sári lenne az.

Bundik Botond

Boti január óta csapatunk tagja, bár már korábban is segített a birtokon, hiszen nálunk töltötte mérnöki gyakorlatát. Botiról tudni kell, hogy sohasem utasít vissza egy szelet süteményt vagy bármilyen más édességet, és mindig tud még egy szelet rétest enni. Ezen kívül rajong a rajzfilmekért, különösen kedveli a Toy Story-t.

Szabadidejében sokat sportol, az edzőtermen kívül eljár lovagolni, illetve nagyon szeret focizni is. Kedvenc állata a birtokunkon gelderlandi kancánk Sissi.

Inotay Zsombor

Szakmai referensünk, Zsombor 2021 március elsején kezdett el nálunk dolgozni. Bármilyen Star Wars-os kérdésre válaszolni fog nektek, és nagyon otthon van a természetben is. Szabadidejében rengeteg filmet és sorozatokat fogyaszt, emellett küzdősportol, focizik és könyveket olvas.

Kedvenc állata Maugli, az ormányosmedve, nagyon szeret vele tréningezni.

Ha további érdekes információkat szeretnétek megtudni csapatunkról és a birtokról, kövessétek be Facebook és Intsagram oldalunkat és YouTube csatornánkat, ahol folyamatosan friss tartalmakat láthattok birtokunk életéről.