Kövessetek minket instagramon is!

m

#robirtok

Instagram has returned invalid data.

Instagram

Follow me!

d

Robirtok

Mivel birtokunk márciustól októberig tart nyitva főleg tavaszi, nyári és őszi időjárásra kell készülni. Természetesen ideális esetben ragyogó napsütés és meleg várja a látogatókat, de ekkor sem mindegy, hogy mit veszünk fel. Birtokunkon szinte minden állathoz a látogatók is be tudnak menni, így érdemes néhány általános szempontot is figyelembe venni az öltözködéskor.

Cipő

Nagyon fontos, hogy a RoBirtokon a lábbelink olyan legyen, ami bírja a gyűrődést. A birtok a Naszály hegy lábánál épült, ezért egyes részei emelkedősek, amit a könnyű szandálok pántjai nem biztos, hogy bírnak. Azért is fontos a zárt cipő, mert az állatok etetésekor könnyedén lehet, hogy sár, takarmány kerül a lábunkra, amit egy zárt cipő esetén könnyebb letisztítani.

Ruházat

Ezt a kérdést a legegyszerűbben természetesen azzal lehetne letudni, hogy az időjárásnak megfelelően. Azonban itt is érdemes gondolni arra, hogy a birtokon rengeteg állathoz bemehettek, ezért ajánlott olyan öltözékben érkezni, amit nem bántok, ha esetleg piszkos lesz. Különösen akkor gondoljatok egy zártabb, erősebb anyagú ruhára, ha terveitek közt szerepel ormányos medvéink meglátogatása. Ezen felül valóban csak az időjárás szabhat gátat. Például nem baj, ha van nálatok széldzseki vagy esőkabát, hiszen bármikor jól jöhet, ha lecsap egy kisebb zápor, vagy elkezd fújni a szél. Nagy melegek és a napsütés ellen sapka vagy kalap, illetve napszemüveg ajánlott.

Ha megvan a megfelelő ruházat, a RoBirtok csapata szeretettel vár benneteket!

Ihász Tina

RoBirtok_öltözködés