Kövessetek minket instagramon is!

m

#robirtok

Instagram has returned invalid data.

Instagram

Follow me!

d

Robirtok

 

Birtokunkon szinte minden második héten születik egy szeretnivaló állat. Aki járt már itt, az nem csodálkozik ezen, hiszen ezen a farmon az állatok igencsak jó körülmények között élnek, jól érzik magukat.

Nemrég egy újszülött borjú azzal lepett meg minket, hogy a homlokán egyértelműen felismerhető, óriási fehér szív rajzolódik ki. A borjú anyja magyar tarka, apja fekete argentin angus, valószínűleg ebből adódik különlegessége.

Egyik vendégünk szerint igazi szerelemborjú és volt  olyan is, aki szerint ezzel üzentek a gazdának az állatok, hogy köszönik a gondoskodást.

A legtöbben azonban mégis úgy reagáltak, hogy SZÍVesen megsimogatnák a borjút, aminek egyébként semmi akadálya nincs, hiszen nálunk  testközelből láthatóak az állatok és mindegyiket megérintheti  a látogató.

A kisborjúnak még nincs neve, ezért névadó pályázatot írtunk ki, várjuk  az ötleteket a facebook oldalukra. A nyertes keresztszülők családjukkal fél évig hétvégeken bármikor meglátogathatják a különleges jószágot és a  birtok többi állatát.